mynameisdaisy_Tekengebied 1
Ploff! Daar zijn we weer; Marché Hoezee! & Summersale

Vorig jaar hebben we in september op de gezellige Marché Hoezee markt gestaan in Breda. Dit was zo gezellig en leuk dat we besloten dit jaar weer mee te doen! En wel op zondag 15 juli. Precies ja, dat is aankomende zondag! Zien we je dan? Je vindt de markt op het binnenplein van de Nieuw Veste en in de Sint Jansstraat in Breda. De markt is te bezoeken van 11 tot 17 uur.

Oh en dan nog iets:
In de maand augustus gaan we iedere dag een kaartje sturen! Naar wie zouden wij namens jou een kaartje mogen sturen? Laat het ons weten in de comments (nog niet het adres uiteraard) en dan gaan we die persoon blij maken met een gezellig kaartje.

Vind je het idee van 31 kaartjes en 31 mensen blij maken nou net zo leuk als ons en doe je graag mee? (En heb je geen tijd om langs te komen op de markt?)  Check dan even onze summersale op Etsy!

0 comment
0 FacebookTwitterGoogle +Pinterest
De slaapkamer renoveren [inspiratie + ontwerpplan]

We zijn recentelijk verhuist naar een super fijn huisje in Breda. Als interieur-nerd gaat mijn hartje hier natuurlijk sneller van kloppen en kan ik niet wachten aan de slag te gaan met het opnieuw inrichten en aanpassen! Maar voordat het zover is moet ik wel met een plan komen dat Frank (mijn vriendje) ook goedkeurt, ik bedoel; hij moet er tenslotte ook wonen.

Als ik onze stijl moet omschrijven zou ik het benoemen als Mid Century Modern gemikst met Calafornia & Boho met hier en daar een poppende kleur! Lekker duidelijk Daisy? Het is een mix aan woonstijlen die heel erg naar ons toe gegroeid zijn in de loop van de jaren. De juiste combinatie hiervan maakt mij helemaal gelukkig :). En Frank gelukkig ook.

0 comment
0 FacebookTwitterGoogle +Pinterest

DIY | waterglazen

by daisy
DIY | waterglazen

Al enige tijd ben ik onderdeel van deze bloggerswereld en toch heb ik nog nooit iets gehoord van blog hoppen. Een blog hop? Jup! Gelukkig is daar google, en google kon mij vertellen dat het vergelijkbaar is met een soort kettingbrief. Onderaan deze blog stuur ik je door naar de volgende blog en die doet uiteraard hetzelfde. Zo hop je van blog tot blog tot je weer hier terecht bent gekomen en het kringetje dus rond is. Dit is een creatieve blog hop dus pak een kop thee, een stukje taart en bereid je voor op veel inspiratie en kriebels om zelf lekker aan de slag te gaan.

Voor iedereen die nieuw is op My Name is Daisy : Hi! :). Dit is een design en lifestyleblog voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, reizen, cultuur en interieur. Wekelijks verschijnen er nieuwe diy’s, reviews, recepten, expositie-tips en andere leuke dingen die ik graag met jullie deel! Met mijn blog probeer ik het leven wat kleurrijker en vrolijker te maken. Ik hoop dat mijn enthousiasme voor mooie vormgeving, leuke diy’s en fijne boeken (met uiteraard prachtige covers) aanstekelijk is en inspireert.

Laten we maar snel beginnen! Het plaatje verraad het misschien niet eens een beetje maar we gaan aan de slag met waterglazen :).  Zelf ben ik zo iemand die het liefst voor iedere gelegenheid nieuwe glazen wil. Verjaardagsglazen, feestjes-glazen, verdrietige-dagen-glazen, blije-dagen-glazen, zondag-glazen; you get the point right? Ik miste een beetje de “ik zit lekker in de tuin en drink wat uit mijn vrolijke ik zit in de tuin en de zon schijnt luxe waterglazen”.

Wat heb je nodig?

  • glazen
  • nagellak
  • satéprikkers
  • kommetje
  • nagellak remover (om de troep en het bakje later mee schoon te maken)

Stap 1: vul het bakje met water.

Stap 2: druppel de nagellak in het bakje en gebruik het stokje om de nagellak wat te sturen.

Stap 3: dompel je glas onder in het bakje. Ik heb het glas wat schuin gehouden omdat ik graag een schuine rand wilde. Je kunt hem natuurlijk ook helemaal onderdompelen of recht of …

Stap 4: laat het even drogen en zet het glas dan op zijn kop zodat het goed kan drogen en uitharden voordat je de glazen gaat gebruiken. Tadaaaaa! En dan ben je klaar! De glazen zou ik wel met de hand wassen (de vaatwasser haalt er door het hete water namelijk toch wat nagellak af. Heet water uit de kraan niet).

Je kunt dit natuurlijk ook met doen met schaaltjes of een mok:

Ik ben natuurlijk super benieuwd wat je van deze diy vindt! Ben je net zoals ik erg enthousiast en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Laat hieronder in de comments dan een berichtje achter (vermeld ook even je lievelingskleuren). De winnaar stuur ik nagellak op, genoeg voor minimaal 3 glazen :). (De winnaar wordt bekend gemaakt op 28 juni)

Goed. Dan stuur ik je nu graag door naar de diy van Elsa en Inge van ElsaRblog.com. Creatieve toppers die prachtige dingen maken. Het is een inspirerende kleurrijke food- en lifestyleblog, super fijn dat ze stap voor stap uitleggen hoe iets moet zodat iedereen hiermee aan de slag kan.

En heb je de diy van Ilse al gezien?  Die heeft een leuke kampeer foto speurtocht gemaakt die je ook kunt downloaden 🙂 !25 comments
1 FacebookTwitterGoogle +Pinterest
De camper

Tijdens onze reis door Australië hebben we rondgereden in de hippie camper van Apollo. Voordat we deze campervan kozen, hebben we uiteraard rondgekeken op internet, zoekende naar ervaringen en reviews. De meningen en opmerkingen lagen echter zo ver uit elkaar dat we er niets van konden maken. We besloten het dus gewoon te doen. How little did we know… 

0 comment
1 FacebookTwitterGoogle +Pinterest