Spanje is fijn [video]

by daisy

image
School is klaar, de vakantie is begonnen en dan. Ja wat dan. School was een soort rollercoaster dus toen dat ineens klaar was had ik niks. Pas toen realiseerde ik me dat er ook nog geen vakantie plannen waren. Dus zo “plots” als dat school af was boekte we ook een vakantie. We hebben die vrijdag geboekt en vertrokken op dinsdag. Naar Spanje (calella). En het was héérlijk. Normaliter bombardeer ik jullie met een tiental foto posts. Dit keer heb ik het iets anders aangepakt. Ik heb namelijk een sfeer-filmpje gemaakt! Ik ben echt heel heel erg nieuwsgierig naar wat je ervan vindt.

– We hebben een scooter gehuurd en langs de costa brava gereden (over die boete vertellen we hier natuurlijk niets)

– Hoe is jouw vakantie tot nu toe? :).

Ik ben natuurlijk geen film-maker. Ik ben vormgever met als zij-stroming fotografie. Bewegend beeld is voor mij dus echt iets nieuws. Het was wel echt super leuk om te maken! Nog een hoop te leren natuurlijk maar goed. Wat vinden jij ervan? Vaker doen?

You may also like

0 comment

marshavw juli 26, 2015 - 23:51

Leuk filmpje! Mooi gemaakt!

Reply
Shalane Koelewijn juli 28, 2015 - 10:12

Wat een leuk filmpje, het ziet er heerlijk uit daar! Ik zou ook wel weer eens naar Spanje willen.

Liefs,

Shalane

Reply

Leave a Comment

We all love cookies! Door mijn website te gebruiken geef je me toestemming deze te gebruiken :-). yes! lees mijn privacy verklaring