Halloween tutorial – grafische pompoentjes

Moet je je huis nog omtoveren in een halloween paradijsje? Wil je graag sfeer-pompoenen in huis maar heb je geen zin om in echte pompoenen te snijden? Dan zijn deze schatjes wellicht iets voor jou. Super makkelijk en toch relatief snel te maken. 

Wat heb je nodig:
• 2 (nep) pompoenen
• witte verfspuitbus
• washi-tape om de figuurtjes mee te maken

En dan?
• spuit laagje voor laagje je pompoenen wit
• plak daar je washi-tape op, knip leuke vormpjes, lijntjes, streepjes, stipjes… Het kan natuurlijk allemaal! Wat misschien ook wel heel tof zou zijn is gewoon met watervaste stift zelf figuurtjes tekenen. Als je washi tape gebruikt: maak je vormpjes dan niet té groot, dan gaan ze misschien vouwen/lelijke vormpjes maken.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de pompoentjes vinden. Ik ben zelf erg blij met het resultaat in ieder geval! 🙂

Ps: ik heb het stokje bovenop de pompoen gewoon zo gelaten, bedacht me later pas dat die ook wel tof zullen zijn in het goud… 

You may also like

0 comment

Anneleen oktober 29, 2017 - 10:05

Oh wat ziet dat er leuk en hip uit! Happy Halloween!!

Reply
Daisy oktober 29, 2017 - 12:02

Ah dank je wel! Jij ook een fijne halloween 🙂

Reply

Leave a Comment

We all love cookies! Door mijn website te gebruiken geef je me toestemming deze te gebruiken :-). yes! lees mijn privacy verklaring