Selecteer een pagina

We zijn recentelijk verhuist naar een super fijn huisje in Breda. Als interieur-nerd gaat mijn hartje hier natuurlijk sneller van kloppen en kan ik niet wachten aan de slag te gaan met het opnieuw inrichten en aanpassen! Maar voordat het zover is moet ik wel met een plan komen dat Frank (mijn vriendje) ook goedkeurt, ik bedoel; hij moet er tenslotte ook wonen.

Als ik onze stijl moet omschrijven zou ik het benoemen als Mid Century Modern gemikst met Calafornia & Boho met hier en daar een poppende kleur! Lekker duidelijk Daisy? Het is een mix aan woonstijlen die heel erg naar ons toe gegroeid zijn in de loop van de jaren. De juiste combinatie hiervan maakt mij helemaal gelukkig :). En Frank gelukkig ook.

Gebaseerd op het inspiratiebord hierboven zijn deze moodboards / plannen samengesteld:

Uiteindelijk wordt het een combinatie van bovenstaande plannen. Bij Plan 2 had er van mij best iets meer kleur en retro in gemogen.  Maar met Plan 1 is Frank nog niet helemaal blij, zo houd hij bijvoorbeeld echt niet van rieten / rotan meubels, dus het bankje zouden we dan bijvoorbeeld beter wel van hout kunnen doen.

Wel is al zeker dat het een lichte ruimte wordt met veel structuren en mooie materialen. Dus echt hout, wollen plaids & mooie planten! :-).

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de slaapkamer plannen vinden! Benieuwd naar het eindresultaat? Houd dan even mijn blog of social media kanalen in de gaten. Als het af is deel ik uiteraard voor- en na foto’s.

0 reacties