Ploff! Daar zijn we weer; Marché Hoezee! & Summersale

Vorig jaar hebben we in september op de gezellige Marché Hoezee markt gestaan in Breda. Dit was zo gezellig en leuk dat we besloten dit jaar weer mee te doen! En wel op zondag 15 juli. Precies ja, dat is aankomende zondag! Zien we je dan? Je vindt de markt op het binnenplein van de Nieuw Veste en in de Sint Jansstraat in Breda. De markt is te bezoeken van 11 tot 17 uur.

Oh en dan nog iets:
In de maand augustus gaan we iedere dag een kaartje sturen! Naar wie zouden wij namens jou een kaartje mogen sturen? Laat het ons weten in de comments (nog niet het adres uiteraard) en dan gaan we die persoon blij maken met een gezellig kaartje.

Vind je het idee van 31 kaartjes en 31 mensen blij maken nou net zo leuk als ons en doe je graag mee? (En heb je geen tijd om langs te komen op de markt?)  Check dan even onze summersale op Etsy!

Follow my blog with Bloglovin

You may also like

Leave a Comment

We all love cookies! Door mijn website te gebruiken geef je me toestemming deze te gebruiken :-). yes! lees mijn privacy verklaring