Selecteer een pagina

Mijn favoriete Netflix series voor de koude winterdagen

Brrr sneeuw is tof maar eerlijk is eerlijk: het is best fijn om lekker op de bank te ploffen voor wat afleveringen van die ene serie. Laten we de popcorn vooral niet vergeten.  Dit is een lijstje met mijn binge-watch toppers:

YOU

https://youtu.be/cKOhno0IMpA

Ben jij niet snel bang te krijgen en ben je echt op zoek naar een serie om je helemaal in onder te dompelen? Dan is deze serie echt iets voor jou! Ik hoop heel erg dat er een nieuw seizoen uitkomt want eh… ik wil weten hoe het verder gaat!

Sabrina

Een leuke serie met zo nu en dan verwijzingen naar Riverdale. Ben je een Riverdale fan? Dan denk ik dat je dit ook wel kunt waarderen!

Riverdale

https://youtu.be/Is6aB4AY4O4

Hier hoef ik niets over te zeggen toch? Ik bedoel #fan.

Atypical

13 Reasons why season 2

Een veelbesproken serie met veel voors- en tegens. De serie zorgt in ieder geval voor veel discussies en ophef. Dit seizoen staat in het teken van seksueel misbruik, er zit dan ook een kijkwijzer op van 16+. Hannah komt nog wel voor in de afleveringen maar ze worden niet meer vanuit haar gesproken. De afleveringen worden nu begeleid aan de hand van degene die die dag naar de rechtbank moet. Heel slim gedaan van de makers.

Directeur Bolan: ‘Suicide contagion is a real thing, and we’ve got to take measures to protect you kids.’

Clay: ‘I don’t understand — how does silence protect us?’

Directeur Bolan: ‘Kids get talking about Hannah, maybe even admiring what she did. They might think somehow that this is an answer…’

Clay: ‘Maybe they just wanted to start a conversation.’

Directeur Bolan: ‘Suicide contagion is a real thing, and we’ve got to take measures to protect you kids.’

Op zoek naar wat meer actie?

Arrow

The Flash

Supergirl

Quantico

Ik ben uiteraard heel benieuwd naar de series die jij graag kijkt! Ik kan er nog wel veel meer opnoemen schaam me stiekem wel een beetje nu ik dit lijstje zo zie. Maar ik eh moet dan ook wel zeggen dat ik eigenlijk nooit meer tv kijk, wij kijken iedere avond 1 a 2 + 1 afleveringen van een serie en dan ga je er best snel doorheen. Dus: nog tips? 🙂 Dan hoor ik het graag!

ps: the Americans is ook heel tof!

0 reacties