Selecteer een pagina

Dit ben ik ^ tijdens het schilderen voor dit project 

ONTWERP & FOTOGRAFIE

Ik vertel graag verhalen. Verhalen in zowel tekst als beeld. Ik leg herinneringen vast in foto’s/film en heb een obsessie voor bolletjes wol en papier.

Mijn liefde voor packaging is groot, maar mijn hard gaat vooral uit naar branding. Het vertellen van een verhaal zonder woorden. Het visueel vertalen van een boodschap… Al spelend ontdek ik de wereld om mij heen, dit zorgt voor verrassende resultaten. Zo vertaal ik de online wereld van tieners naar een reizende installatie en ontwerp ik kaartjes voor Ploff! Mijn werk uit zich vaak in installaties, exposities, drukwerk, editorial, fotografie en bijvoorbeeld geboortekaartjes.

^ Mijn favoriete expositie: Sip my ocean – Pipilotti Rist

OVER MIJN BLOG
Studio stip en streep ook wel bekend als “my name is Daisy” is een design en lifestyleblog voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst, reizen, cultuur en interieur. Wekelijks verschijnen er design/kunst gerelateerde artikelen, leuke diy’s, recepten, expositie-tips, inspiratie en andere leuke dingetjes uit mijn leven. Met mijn blog probeer ik het leven wat kleurrijker en vrolijker te maken. Ik hoop dat mijn enthousiasme voor mooie vormgeving, leuke diy’s en fijne boeken (met uiteraard prachtige covers) aanstekelijk is en inspireert.
DIPLOMA’S

– Grafisch ontwerp (HBO)
– Grafisch vormgeven (MBO 4)
– Rijbewijs
– Pieten diploma
– Veterstrikdiploma

PRIJZEN / NOMINATIES

– Nominatie packaging talent award
– Johannes Hendrik Meijerprijs

EXPOSITIES

– De Affiche Galerij in Den Haag

OPDRACHTGEVERS

– Universiteit Utrecht
– De Vliegenzwam
– VBAT (intern)
– Mediadam (DTP)
– Abovo Media
– Telegraaf
– Zomerzoen
– Digiminderen

  • Indesign, illustrator & Photoshop 100% 100%
  • After effects & Premiere Pro 50% 50%
WAT ANDEREN ZEGGEN

“Daisy heeft het hele jaar een continu hoog niveau vormgeven getoond. Met als absoluut hoogtepunt haar huisstijl en posterontwerp voor de Nes-theaters. Ze heeft een onvermoeibare onderzoeksmethode en bijt zich in een opdracht vast.” – Peter de Vries

DON’T BE SHY

Heb je nog vragen, interesse in een samenwerking of gewoon zin in een stuk taart? Neem dan snel contact met me op.

1 + 8 =