Selecteer een pagina
Geboortekaartje voor Yven

Geboortekaartje voor Yven

GEBOORTEKAARTJE – YVEN

A star is born!

Dit stoere kaartje; gebaseerd op zijn sterrenbeeld is speciaal ontworpen voor Yven. Het kaartje is gedrukt op mooi gestructureerd papier voor een extra natuurlijke mooie luxe look!

Grote avonturen beginnen klein

Digiminderen

Digiminderen

digiminderen – boek ontwerp

Over het boek

In “366 dagen digiminderen’ deelt Johan van Houten zijn ervaringen met de lezer en geeft handige tips hoe je zelf je on- en offline leven kunt bepalen.

Johan van HoutenDigiminderen is in 2015 opgericht door Johan van Houten. Johan van Houten is dé expert op het gebied van offline leven. In 2015 en 2016 leefde hij 366 dagen offline. Deze ervaringen heeft hij omgezet in een cursus waar je de balans kunt vinden tussen het leven online en offline. In ‘366 dagen digiminderen’ deelt hij zijn ervaringen met de lezer en geeft handige tips hoe je zelf je on- en offline leven kunt bepalen.

Het ontwerp

Als je door het boek bladert voelt het alsof je door Johan zijn notitieboekje bladert. Zinnen zijn onderstreept, woorden doorstreept, er is gekrabbel en er zijn herinneringen in geplakt.

Deze opdracht was een feestje. Het zelf ontwerpen van een geschreven lettertype, het maken van illustraties, fotograferen en opmaken van tekst. Allemaal dingen waar ik heel blij van word! 

De illustratieve aanpak in combinatie met de foto’s versterkt het persoonlijke avontuur van Johan en verteld daardoor zijn ervaringen op een overtuigende manier. 

 

Ploff

Ploff

Ploff post 

Wanneer heb jij voor het laatst een kaartje gestuurd of ontvangen?

Wij, Daisy en Marije, van Ploff! willen mensen aanmoedigen om weer meer kaartjes te gaan sturen. De afgelopen jaren zijn mensen steeds minder kaarten gaan sturen, omdat een online felicitatie of Kerstgroet een stuk gemakkelijker is.

Maar zeg nou zelf, was het niet altijd ontzettend leuk om op je verjaardag een stapel felicitatie kaarten met een PLOFF op de deurmat te horen vallen? Allemaal mensen die daadwerkelijk de moeite hebben genomen om een leuke bijpassende kaart voor je uit te zoeken, met de hand te schrijven en naar de brievenbus te brengen om hem op de post te doen.

Elke maand ontwerpen wij een kaart binnen een gekozen thema. Voor ons de uitgelezen kans om los te gaan met materialen en technieken. Ons proces is uitgebreid te volgen op social media en de eindresultaten zijn te koop in de webshop, bij een aantal fysieke  verkooppunten en staan we af en toe op een leuke markt

The king and i

The king and i

The King and i

Deze poster heeft een mooi plekje gewonnen in de tentoonstelling en was te zien in De Affiche Galerij (Den Haag).  De expositie heette “The King and I”, het was een eerbetoon aan het 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden.